3 de gen. 2011

Benvinguts al món de dissenya2!
















Bones tardes a tots i totes! Després d'un any i pico des que dissenya2 va obrir, ens hem decidit a crear aquest blog per tal de poder-vos mostrar els nostres projectes i compartir les vostres sensacions. És veritat que mai vam arribar a fer una inaguració oficial del nostre estudi però podeu estar segurs que si arribem al 10è aniversari, alguna cosa farem, jeje.

La història de dissenya2 s'inicia durant l'estiu del 2009. En aquell moment acabàvem d'arribar de Barcelona amb el projecte final sota els braços i poc pensàvem que l'estiu s'allargaria tant. Veníem de vacances i amb un futur incert. Però un bon dia se'ns va proposar la idea d'obrir un petit estudi de disseny a Maó, a casa, i tal com estava la cosa no ens ho vam pensar ni un segon. Així doncs començà aquell estiu, un juliol i agost diferents... i passades les festes de Gràcia, dissenya2 va obrir les seves portes.

Ha passat ja un any i tres mesos i les sensacions fins el moment són molt bones. Hi ha molta feina per fer, s'ha d'ensenyar a valorar el disseny... Tenim ganes de dissenyar el futur de l'illa!

Benvinguts al món de dissenya2!

Laia i Borja

P.D.: A continuació us deixem l'enllaç d'una breu menció que ens va fer el Diari Menorca als pocs mesos d'obrir les portes de l'estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada